Wednesday, July 4, 2012

Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk

About Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk This is a short guide explaining how you can install an app you found here on your phone. I’m also going to show you a way that’s a lot easier then the standard method everyone uses.

Please make sure your phone has “Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk apk” enabled in it’s settings! To check this go to Settings -> Applications -> Unknown Sources and check the box.

You have two options, either put the Download Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk apk file onto your phone’s SD card or download and install it directly from your phone.

Sorry We Dont Have Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk Cheat Android.Another thing is to simply install a file manager app like Astro File Manager, browse the APK and install it. Remember This applications Only For Smartphone Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk Android

Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1

Requirements: Android 2.1 and up

Overview: Sunrise live wallpaper with beautiful harmony daybreak scene.



  

Sunrise live wallpaper, beautiful harmony daybreak scene.


Features

- Beautiful harmony daybreak scene

- Setting widget

- Custom sky color

- 6 sky themes

- Bird settings

- Mountain settings

- Light elements

- Parallax effect

- Use 3D hardware to render images, save battery

- Support most resolutions including Android 3.0 tablet

- Android 4.0 ICS ready


Instruction

Home -> Menu -> Wallpapers -> Live Wallpapers


Note: It is live wallpaper so you can’t open the app, you will need to follow the instruction above in order to set the wallpaper. Also slower/older devices (shipped with Android OS below 2.1) can’t run it too.


If you have put the app on SD card and restarted the phone, the wallpaper will reset to default since the system couldn’t find the app first.


What’s in this version:

v1.0.1

- Added sunlight rotating direction option

- Updated color picker preference

- Updated German and Russian translations


More Info:



Code:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xllusion.livewallpaper.sunrisepro


Download: Released by chathu_ac

Download Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk Apk , Download Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk By mediafire , DownloadSunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk By Hotfile , DownloadSunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk By Rapidshare , DownloadSunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk By 2shared , DownloadSunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk By 4shared , DownloadSunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk By filesonic , DownloadSunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk Torrent , DownloadSunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk By Depositfile , DownloadSunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk By ziddu , Android Apps Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Android Applications Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Android Cheat Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Android Video Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Android blog Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Apps Android Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Applications Android Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Best Free Apps Android Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Best Free Apps Android Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Apps Android Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Free Apps Android Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Apps Android Best Free Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Apps Android Free Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Apk Apps Android Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Apk File Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Download Apk Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Hack apk Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Cheat Game Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Crack Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Path Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Online Game Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , install Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , uninstall Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Download Apps Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Download Apps Android Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk , Download Free Apps Android Sunrise Pro Live Wallpaper v1.0.1 Android Apk ,

0 comments:

Post a Comment